Evenementen & publiekscatering

Voor sprankelende evenementen en onvergetelijke publiekscatering bieden wij de perfecte oplossing. Ontdek onze uitgebreide selectie van frietwagens die uw gelegenheid transformeren tot een culinair festijn. Met een vleugje authenticiteit en een knapperige beet, brengen onze frietwagens een onweerstaanbare charme naar elke bijeenkomst. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, bruiloften of festivals, onze frietwagens voegen een smakelijke dimensie toe aan uw evenement. Laat uw gasten genieten van de heerlijke geuren en smaken terwijl ze zich tegoed doen aan ambachtelijke lekkernijen. Ontdek hoe onze frietwagens een smakelijke toevoeging kunnen zijn aan uw speciale dag. Boek vandaag nog en maak van uw evenement een culinair avontuur!

Opendeurdagen

Stap binnen in de bruisende wereld van evenementen en publiekscatering, waar smaak en gastvrijheid samenkomen om uw bijeenkomsten tot leven te brengen. Bij ons gaat catering verder dan alleen eten; het draait om het creëren van onvergetelijke ervaringen. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, bruiloften of opendeurdagen, wij bieden een scala aan culinaire oplossingen die uw gasten betoveren en verrukken. Speciaal voor opendeurdagen, verwelkomen wij u met een assortiment van heerlijke lekkernijen die de sfeer van uw evenement verrijken en bijdragen aan een warme ontvangst. Laat ons uw opendeurdag transformeren tot een smaakvolle reis die uw bezoekers nog lang zal bijblijven.

Personeelsfeest

Vier de successen en versterk de banden binnen uw bedrijf met onze uitgebreide personeelsfeest catering. Wij begrijpen dat uw team het hart van uw organisatie vormt, daarom bieden wij een feestelijke ervaring die hun inzet en toewijding weerspiegelt. Van stijlvolle diners tot ontspannen feesten, onze catering service brengt de perfecte mix van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes naar uw feestlocatie. Laat ons de stress van de planning wegnemen, terwijl we een onvergetelijke avond creëren die uw team zal inspireren en motiveren. Met gepersonaliseerde menu's en een attent team, beloven wij een personeelsfeest dat nog lang zal nazinderen in de herinneringen van uw medewerkers.

Bij 't Snackske weten we wat u zoekt!

Ons landje kent het hele jaar door vele festiviteiten. Elke week hebben we wel ergens een fuif, een wielerwedstrijd, een beurs of een festival waar we naartoe gaan. En steeds opnieuw kijken we reikhalzend uit naar die lekkere frieten of naar die smakelijke hamburger.

Tevreden klanten